KidKraft ® Lijsterbeslag poppenhuis
-33%
Adviesprijs
149,99 €
Prijs
99,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
50,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A300469

EAN: 0706943999158

KidKraft ® Lijsterbeslag poppenhuis
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het Rowan poppenhuis uit KidKraft de rijtjeshuis-look met terras is perfect voor het ontdekken, verkennen en creëren van nieuwe grote speelwerelden. Townhouse gevel en steile trap l aden te dromen. Het ruimtebesparende meubilair, de open trap en de natuurlijke elementen stimuleren de creativiteit. Uw kinderen kunnen echt met hun handen aan het stuur zitten en de voordeur, de wasmachine en de droger en de keukenkastjes openen en sluiten. Onder het bureaublad komt nog meer opbergruimte tevoorschijn. Boven is een eigen dakterras met een prachtig uitzicht op de daken van de stad. Het balkon met de wafting-gordijnen biedt een rustig toevluchtsoord. Geniet van de goede buurt in dit historische, architectonisch indrukwekkende huis.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 77 cm x 34 cm x 123 cm
  • Gewicht: 12,3 kg
  • Dynamisch plezier, van de dorpel naar het slaapkamerbalkon en tot aan de dakterrasdeuren.
  • Dakterras met stoel en plant
  • Kasten aan de keukenwand kunnen worden geopend en gesloten
  • Gedecoreerde en functionele kunststof deur
  • Wasmachine en droger
  • Het bureau kan worden geopend en biedt opbergruimte voor het huiswerk van de poppen.
  • Met raamzitting en gordijnen
  • 12 meubelstukken
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

KidKraft

KidKraft creëert wat kinderen nodig hebben om te leven, leren en spelen

KidKraft gelooft dat elk kind ruimte nodig heeft voor verbeelding en ontdekking. Al 50 jaar creërt Kidkraft memorabele jeugdherinneringen met prijswinnende kinder- en tuinproducten. Het liefdevol ontworpen, stevige speelgoed stimuleert creativiteit, wekt de geest van ontdekking op en biedt urenlang plezier. Kidkraft is volledig toegewijd aan het ontwerpen en produceren van innovatief speelgoed, leuke speelsets en mooie meubels. Daarbij doet Kidkraft geen concessies aan kwaliteit, waarde en veiligheid. De producten van Kidkraft zorgen voor prachtige en inspirerende ervaringen voor zowel ouders als kinderen.

Onze bestsellers

KidKraft ® Lijsterbeslag poppenhuis
KidKraft ® Lijsterbeslag poppenhuis
Adviesprijs 149,99 €
99,99 €