Vandaag: 12% App-Korting 📱
Vandaag: 12% App-Korting 📱
App kortingscode:
APPVER6282
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu app downloaden en besparen

Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Kids Collective Kindermatras 60x120 cm met wasbare hoes | 10 cm hoog wit zonder hoeslaken
-30%
Momenteel uitverkocht

Kids Collective Kindermatras 60x120 cm met wasbare hoes | 10 cm hoog wit zonder hoeslaken


Matentabel Maat aanvragen

79,00 €
Prijs
55,40 €
Gratis levering
Bespaar nu
23,60 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A429044

Kids Collective Kindermatras 60x120 cm met wasbare hoes | 10 cm hoog wit zonder hoeslaken
Deze tekst is automatisch vertaald.
De mythe dat goede matrassen duur moeten zijn, is al lang geleden ontkracht. We hebben een heel goed basiskindermatras in vijf maten ontwikkeld, dat niet alleen aan onze eigen hoge eisen voldoet, maar ook een gewicht tot 60 kg kan dragen. Het is ademend, past zich heel goed aan het lichaam van het kind aan dankzij de puntelasticiteit en is natuurlijk gemakkelijk schoon te maken als er iets misgaat - dankzij de afneembare hoes en het gratis hoeslaken in de juiste maat. De matras is geschikt voor zij-, buik- en rugslapers, heeft een vochtregulerende werking, voert warmte af en biedt onze kinderen een rustgevende slaap rondom. De nachten zijn rustig en ze kunnen vol energie aan de ochtend beginnen.

  • KINDERMATTRESS: Puntelastisch koudschuimmatras met de perfecte hardheid voor je kind. De matras past zich goed aan het lichaam van het kind aan in elke positie.
  • MET AFWASBARE HULP: Als er iets misgaat: de afneembare matrashoes van 100% microvezel, even wassen op 60°C en alles is weer als nieuw.
  • OPTIMALE LUCHTCENSULATIE: Het ademende kwaliteitsschuim en de hoogwaardige hoes zorgen voor een goede luchtcirculatie en de beste slaap voor je kind. Vocht wordt snel geabsorbeerd, waardoor deze matras antibacterieel is.
  • PRODUCT VAN EUROPESE KWALITEIT: Wij produceren in het hart van Europa met 50 jaar ervaring in de productie van baby- en kindermatrassen. Als ouders weten we dat een goede nachtrust het belangrijkste is voor onze kleintjes.
  • BESTE SLAAP VOOR UW KIND: We hebben het getest. Met een uitstekende warmteafvoer, voldoende ondersteuning en een hoge luchtdoorlaatbaarheid voldoet dit matras aan alle eisen voor een perfecte nachtrust voor kinderen.

Materiaal: 100% polyurethaan

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Kids Collective Kindermatras 60x120 cm met wasbare hoes | 10 cm hoog wit zonder hoeslaken
5
9 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 8
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers