Vandaag: 12% App-Korting 📱
Vandaag: 12% App-Korting 📱
App kortingscode:
APPVER6282
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu app downloaden en besparen

Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Kids Collective Kindermatras AERO PLUS met ventilatiestroken 10 cm hoog, babymatras 60 x 120 wit zonder hoeslaken
-35%
Momenteel uitverkocht

Kids Collective Kindermatras AERO PLUS met ventilatiestroken 10 cm hoog, babymatras 60 x 120 wit zonder hoeslaken


Matentabel Maat aanvragen

89,00 €
Prijs
57,50 €
Gratis levering
Bespaar nu
31,50 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A428940

Kids Collective Kindermatras AERO PLUS met ventilatiestroken 10 cm hoog, babymatras 60 x 120 wit zonder hoeslaken
Deze tekst is automatisch vertaald.
Onze Aero Plus baby- en kindermatras is speciaal ontwikkeld voor veeleisende ouders. Het combineert een hoogwaardige aloë vera hoes met een open poriën oppervlak dat is doorgestikt met een klimaatvlies om een uitstekend ademende matras te creëren. Dit garandeert een optimale luchtcirculatie en zorgt zo voor een aangenaam bedklimaat, zonder warmte of vochtophoping. Het is ook robuust en veerkrachtig, ontworpen voor een gewicht tot 60 kg en daarom geschikt voor zij-, buik- en rugslapers. De vochtregulerende en warmteafvoerende eigenschappen bieden je kinderen een rustgevende slaap rondom. De nachten zijn rustig en de ochtenden kunnen met volle energie worden begonnen.

Kids Collective . Als kinderen graag slapen.

Onze belofte:
We produceren in het centrum van Europa en voeren regelmatige en strenge kwaliteitscontroles uit. We kennen onze partners al vele jaren persoonlijk. We nemen de feedback van onze klanten ter harte en ontwikkelen onze producten voortdurend verder. Van ouders voor ouders. We willen dat onze kinderen een goede nachtrust hebben en elke ochtend met maximale energie beginnen. Daar is deze matras voor gemaakt.

  • GOEDE AANPASSING: Puntelastische koudschuimmatras met een perfect afgestemd hardheidsniveau voor kinderen. De matras past zich in elke positie goed aan het lichaam van het kind aan.
  • OPTIMALE LUCHTCULATIE: Ademend kwaliteitsschuim, ventilatiestroken aan de zijkanten en hoogwaardige aloë vera hoes - beter dan dit wordt het niet!
  • ALOE VERA COVER: De bijzonder hoogwaardige hoes (200 g/m2) is doorspekt met aloë vera, waardoor de hoes behaaglijk, zacht, ademend en bijzonder huidvriendelijk is. Afneembaar en wasbaar op 60 graden in geval van morsen.
  • PRODUCT VAN EUROPESE KWALITEIT: Wij produceren in het hart van Europa met 50 jaar ervaring in de productie van baby- en kindermatrassen.
  • BESTE SLAAP VOOR JE KIND: Getest door veeleisende ouders. Eco 5 gecertificeerd en met ventilatiestroken voor maximale luchtigheid.

Materiaal: 100% polyurethaan

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Kids Collective Kindermatras AERO PLUS met ventilatiestroken 10 cm hoog, babymatras 60 x 120 wit zonder hoeslaken
5
2 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers