hauck Wikkeldeken Snuggle so Cosy Stone
hauck Wikkeldeken Snuggle so Cosy Stone
Variant:
  • hauck Wikkeldeken Snuggle so Cosy Cork
  • hauck Wikkeldeken Snuggle so Cosy Stone

Prijs
49,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A413090

EAN: 4007923710210

hauck Wikkeldeken Snuggle so Cosy Stone
Deze tekst is automatisch vertaald.
Productgegevens:
  • Knus wikkeldeken, ideaal in de overgangsperiode.
  • Universeel te gebruiken voor het babyautostoeltje, buggy's, kinderwagens, wipstoeltjes en als knuffeldeken
  • Geschikt voor 3- en 5-puntsgordelsystemen met extra grote gordelopening
  • Beschermt tegen tocht en is zacht voor de babyhuid
  • Gemaakt van donzig katoen, certificering: Oeko-Tex Standaard 100
  • Ademende eigenschappen zorgen voor een aangenaam klimaat
  • Met schattige capuchon en strik
Afmetingen & gewicht:
  • Afmetingen: 75 x 75 cm
  • Gewicht: 0,37 kg
Materiaal & verzorging:
  • Materiaal: 100% katoen
  • Wasbaar tot 30° C
    Bij de levering inbegrepen:
    • Envelop deken

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Hauck

Hauck - comfort voor kindjes en ouders

Hauck komt uit het Duitse Oberfranken en is inmiddels al geruime tijd een bekend internationaal merk. Hauck staat voornamelijk bekend om hun buggy's en kinderwagens, waar ze al meer dan 100 jaar ervaring mee hebben. Veiligheid staat bij Hauck altijd voorop; de vijfpuntsgordel en de continu verbeterde remmen zijn slechts enkele belangrijke kenmerken hiervan. Naast veiligheid is comfort voor zowel het kindje als ook voor de ouders een belangrijke kernwaarde van Hauck. Hauck heeft een groot assortiment aan baby- en kinderproducten waaronder ook kinderstoelen, veiligheidsproducten en recentelijk ook kindervoertuigen onder het merk Hauck Toys.

De kinderwagen van Hauck

Voor bijna alle ouders is de kinderwagen een van de belangrijkste producten die aangeschaft wordt voor de komst van de baby. Het kernproduct van de Hauck baby- en kinderproductie is de kinderwagen. Daarbij hebben de trotse ouders de keuze uit verschillende modellen. De kinderwagens van Hauck zijn te verdelen als volgt: kinderwagens sets, duowagens, Shop’n Drive® Travelsystemen, combi kinderwgens, buggy’s, shopperwagens, driewielers als ook de bijhorende accessoires. De Hauck kinderwagens sets hebben vele opties voor verschillende situaties van alle dag. Zo is de Hauck Lacrosse All in One al vanaf de geboorte te gebruiken en wordt als een complete set geleverd. Het is namelijk inclusief een reiswieg met klamboe, autostoel, kinderwagenzitje, regenhoes, luiertas en bekerhouder. Het gewicht van de set is 11,7 kg. De kinderwagen zelf beschikt over vering en zwenkbare wielen voor.

Op vakantie met het reisbed van Hauck

Veel ouders zijn enthousiast over reizen met hun kindje, maar vinden het tegelijkertijd ook erg spannend. De vraag of het kindje op vakantie wel net zo lekker zal slapen als thuis vliegt bij vele ouders regelmatig door het hoofd. Hauck heeft daarom extra veel aandacht besteed aan hun reisbedden. De nadruk bij de reisbedden van Hauck liggen voornamelijk op functionaliteit, handhaving en het comfort en gemoedelijkheid voor het kindje. Zodat kinderen zich ook gewaarborgd en veilig voelen op vakantie. De reisbedden van Hauck kommen in verschillende groottes en varianten. Zodat elke ouder voor zichzelf kan bepalen wat belangrijke eigenschappen zijn van hun reisbed. Zo heeft het ene reisbedje veel accessoires en is de andere compact en licht wat ideal is voor vliegreizen. Het reisbed Dream’n Play Plus bijvoorbeeld heeft opgezet een maat van 60 x 120 cm, maar ingepakt nog maar 23 x 24 x 76 cm en slechts een gewicht van 7 kg. Dit reisbed is geschikt voor kinderen tot en met 15 kg. De reisbedden van Hauck zijn dankzij hun kwaliteit en opties uniek. Dit wordt bevestigd door de vele kopers van de reisbedden van Hauck wereldwijd.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: hauck Wikkeldeken Snuggle so Cosy Stone
4.5
9 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 7
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

hauck Wikkeldeken Snuggle so Cosy Stone
hauck Wikkeldeken Snuggle so Cosy Stone
49,90 €