10% Korting ➡ Kinderkamer
10% Korting ➡ Kinderkamer
Code kopiëren:
KAMNL1930
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen

Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Kids Collective Kindermatras 90x200 LATEX ROYAL met aloë vera hoes, 10 cm hoog wit met hoeslaken
-29%
Momenteel uitverkocht

Kids Collective Kindermatras 90x200 LATEX ROYAL met aloë vera hoes, 10 cm hoog wit met hoeslaken


Matentabel Maat aanvragen

229,00 €
Prijs
162,23 €
Gratis levering
Bespaar nu
66,77 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A429057

Kids Collective Kindermatras 90x200 LATEX ROYAL met aloë vera hoes, 10 cm hoog wit met hoeslaken
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ons Royal baby- en kindermatras voor veeleisende ouders biedt niet alleen uitzonderlijk comfort, maar ook stevigheid - het kan tot 60 kg dragen, waardoor het ideaal is voor opgroeiende kinderen. Met behulp van de meest hoogwaardige natuurlijke materialen hebben we een luxe matras ontwikkeld met een ondersteunende latexlaag en een hoes van aloë vera. Het is ademend, past zich perfect aan het lichaam van je kind aan en wordt gekenmerkt door de uitstekende elasticiteit en duurzaamheid van natuurlatex. Ook de hygiëne wordt niet verwaarloosd: de afneembare hoes is gemakkelijk schoon te maken mocht er iets misgaan. De matras is even geschikt voor zij-, buik- en rugslapers, heeft een vochtregulerende werking, voert warmte af en belooft een all-round rustgevende slaap. De nachten zijn vredig en je begint de ochtend vol energie. Een bijpassend hoeslaken van 100% katoen is optioneel verkrijgbaar.

Kids Collective . Als kinderen graag slapen.

Onze belofte:
We produceren in het centrum van Europa en voeren regelmatige en strenge kwaliteitscontroles uit. We kennen onze partners al vele jaren persoonlijk. We nemen de feedback van onze klanten ter harte en ontwikkelen onze producten voortdurend verder. Van ouders voor ouders. We willen dat onze kinderen een goede nachtrust hebben en elke ochtend met maximale energie beginnen. Daar is deze matras voor gemaakt.

  • LATEX ROYAL: Eco 5-gecertificeerde meerlaagse constructie met een laag natuurlijke latex en ondersteunend koudschuim. Bepaal zelf welke stevigheid het beste is voor je kind met deze omkeerbare matras.
  • ALOE VERA COVER: De bijzonder hoogwaardige hoes (200 g/m2) is doordrenkt met aloë vera, waardoor de hoes behaaglijk, zacht, ademend en bijzonder huidvriendelijk is. Afneembaar en wasbaar op 60 graden in geval van morsen.
  • OPTIMALE LUCHTCENTRATIE: De combinatie van natuurlatex, kwaliteitsschuim en de hoogwaardige hoes van aloë vera zorgt voor een optimale luchtcirculatie en dus een rustgevende slaap voor je kind. Vocht wordt snel geabsorbeerd.
  • PRODUCT VAN EUROPESE KWALITEIT: Wij produceren in het hart van Europa met 50 jaar ervaring in de productie van baby- en kindermatrassen. Als ouders weten we dat een goede nachtrust het belangrijkste is voor onze kleintjes.
  • BESTE SLAAP VOOR JE KIND: Getest door kritische ouders. Met twee verschillende hardheidsniveaus, een meerlaagse structuur en de beste natuurlijke materialen voldoet dit matras aan alle eisen voor een perfecte slaap voor kinderen.

Materiaal: 100% polyurethaan

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Kids Collective Kindermatras 90x200 LATEX ROYAL met aloë vera hoes, 10 cm hoog wit met hoeslaken
5
2 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers